Burun Ameliyatı Fiyatları / İstanbul

Image Description
burun ameliyatı fiyatları

Bilindiği gibi Burun Ameliyatı Fiyatları burun ameliyat olmak isteyenlerin en çok araştırdıkları ve merak ettikleri konular arasında bulunuyor. Burun ameliyatı ücretleri estetik doktorlarının burun ameliyatına verdiği önem ve burun ameliyatı olan insanların burunlarına verdiği değer ile ilgili bir durumdur. Bu yazıda İstanbul da burun ameliyatı fiyatları ile burun estetiği için istenen burun ücreti farkları hakkında faydalı bilgiler bulacaksınız.

En uygun burun estetiği fiyatı nedir diye sorulacak olursa belki de size en iyi estetik burun ameliyatı sonucunu sağlayan sizi en çok mutlu eden burun estetiği operasyonu için ödediğiniz para miktarı kadardır demek makul bir yanık oalcaktır sanırım. Bir çok burun estetiği uzmanının var olduğu bir yerde her birinin birbirinden farklı problemi olan binlerce burun ameliyatını kıyaslamak ve maddi olarak değerlendirmek zordur. Size en iyi burun estetiği fiyatını ameliyatınızı yapacak doktor burnunuzu muayene ederek burunda yapılacak işlemlere göre verebilir.  Çok yüksek burun ameliyatı fiyatları en iyi burun estetiği sonucunu alacağınız anlamına gelmediği gibi çok düşük burun estetiği fiyatları ödenerek yapılan burun operasyonlarından yüksek bir beklenti içine girerek çok güzel burun estetiği sonucu beklemek hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.  

Estetik Burun Ameliyatı Fiyatları Neden Farklıdır?

Burun Estetiği Fiyatları, burun ameliyatını yapan doktora, burun operasyonun yapıldığı hastaneye, burun estetiği adayının burnundaki sorunun derecesine göre değişebilir. Estetik Burun Ameliyatı Fiyatlarını araştırırken çok düşük burun estetiği ücreti ile karşılaşma ihtimali olduğu gibi size göre çok yüksek burun ameliyat fiyatı teklifi de alabilirsiniz. Burun ameliyatları arasındaki bu astronomik fiyat farkları kafa karışıklığına neden olabilir.

Şundan hiç endişe etmeyin, hangi doktora kaç paraya burun ameliyatı olursanız olun doktorunuz sizin için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır. Bununla birlikte burun estetiğinizi yapan doktorun tecrübe maharetine göre sonuçların da farklı olacağı açıkır. Bu yüzden burun estetiği olacak hastaların yaptıkları en büyük hata doktorun kişisel beceri ve deneyimini dikkate almadan fiyata odaklanmalarıdır. Beğenmediğiniz bir burun estetiğinin ne değeri olur sizin için bunu iyi düşünmek gerekir.

Başarısız bir burun estetiği ameliyatı, hayatınız boyunca can sıkıntısı olmaktan başka bir şey kazandırmaz.

Kötü burun sonuçları ile eskiyi arar hale gelip yeni arayışlara ve maceralara yönelen ve daha yüksek maliyetler ile İkinci Burun Estetiği hatta Üçüncü Burun Ameliyatı olmak isteyen insanlar hiç de az değildir.

İnsan eliyle bozulmuş bir burnu düzeltmek, kaza ile kırılan bir burnu onarmaktan daha zordur. Bir burun estetiği adayı, en iyi burun ameliyatı sonucunu ilk burun ameliyatı ile elde edebilir. Bunun için de her burun estetiği adayı, burun ameliyatını en iyi şekilde yapabilecek estetik doktorunu aramak ve bulmak durumundadır. En iyi burun sonucu için burun operasyonunu yapacak doktorun Bilgisini, Yeteneği ve Tecrübesi ile harmanlayarak burnunuza size bir şekilde uygulayabilmesi gerekir. 

Aslında burun estetiğinin fiyatını estetik burun adayları belirlemektedir. Bir çok alternatiften birini seçmektedirler. Her seçimin de bir sonucu bir de maliyeti olacaktır. Başarasızlık ile sonuçlanan burun ameliyatlarının ikinci ve hatta üçüncü denemeler ile daha masraflı ve pahalı hale geldiğini gören insanlar hiç de az değildir. Bu yüzden burun estetik ameliyatlarında, sonuçtan önce ücrete bakmanın bu işin ciddiyetini anlamamak olduğunu düşünüyorum.

Burun Estetiği Ameliyatı ile ilgili hergün; burun estetiği fiyatları, burun ameliyatı ücreti, burun estetiği kaç para, burun estetiği ne kadar, burun ameliyatı fiyatları şeklinde binlerce arama yapılmaktadır.

Burun Estetiği Fiyatının Doktor Tercihine Etkisi

Burun Estetiği Doktoru Seçme ve Burun Ameliyatı için Doktor Seçimi Yapma hayatınızda alacağınız en önemli kararlardan biridir. Doğru hekimi bulmak, istenilen sonucu almak için atılmış en önemli adımdır. Bu nedenle, olmayı istediğiniz ameliyatı en iyi yapan cerrahı bulabilmek için zaman ayırmanız gerekir.

Burun doktoru seçme için en doğru yöntemlerdem bir tanesi, yakın çevrenizden ve özellikle bu ameliyatı daha önce geçirmiş birinden tavsiye istemektir. Ayrıca, sağlık alanında çalışan tanıdıklarınız da iyi bir danışmandır. Çünkü bu kişiler, cerrahı ameliyat yaparken birebir görebilme şansına sahip kişilerdir, doktorun ameliyat esnasındaki tavırlarını, rahat olup olmadığını ve tecrübesini doğru bir şekilde değerlendirebilirler. Bu açıdan bakıldığında ; anestezi doktorları ve ameliyat hemşireleri ilk danışacağınız kişiler arasında olmalıdır. Eğer bu meslek grubundan kişileri tanımıyorsanız, ameliyat olmayı düşündüğünüz cerrah, hangi hastanede ameliyat yapıyor ise o hastaneye gidip araştırma yapmanız da doğru seçimi yapmak için ikinci bir yol olabilir. Eğer mantıklı bir şekilde yaklaşırsanız hastane çalışanları bu konuda mutlaka yardımcı olacaklardır.

Burun Estetiğinde Fiyattan Önce Ameliyatın Sonucu Düşünülmedir!

Hayatta bir kez yaşanan burun estetiği ameliyatlarında, başarılı  olunca sizi mutlu edeciği her zaman akılda bulundurulmalı ve burun estetiğinin ücretinden önce elde edilecek  güzel sonuca yoğunlaşmalıdır. Bu yüzden burun ameliyatını yapacak doktoru seçerken en büyük hatalardan biri, estetik cerrahın kişisel tecrübelerinin ne kadar önemli olduğunu dikkate almadan, olmayı düşündüğünüz ameliyatı her burun doktorunun kolayca yapabileceğini düşünmek ve öncelikle ameliyatın fiyatını sorgulamaktır. Her gün telefonunuma öncelikle ameliyat ücretini merak eden kişilerden çok sayıda mesaj gelmektedir. Öncelikle fiyat kriterinin sorgulanmanın olayın ciddiyetinin tam olarak anlaşılamamak ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Elbette fiyat da önemli bir kriterdir ama, böyle bir durumda sorulması gereken ilk soru olamamalıdır.

En basit şekliyle düşünüldüğünde herhangi bir eşya satın alırken bile, onu beğenirseniz ondan sonra fiyatını düşünürsünüz, bir şeyi beğenmez iseniz fiyatını sormazsınız bile. Beğenmeyeceğiniz bir burun estetiği sonucunun değeri olmaz. Ayrıca size can sıkıntısından başka bir şey kazandırmaz.

Bütün ameliyatların sonucu, özellikle de estetik ameliyatların sonucu cerrahın eğitimine, tecrübesine, kişisel yeteneğine bağlı olarak değişir. Ve asla standart değildir. Ameliyatı yapan cerraha göre, mükemmelden kötüye kadar değişebilir.

Burun Estetiği Ameliyatı Fiyatları; ameliyatı yapan doktora, operasyonun yapıldığı hastaneye göre değişiklik gösterebilir. Burada önemli olan kişinin beklentilerini iyi yönetmesidir. Çok yüksek fiyatlarda da beklenen sonuçlar alınamayacağı gibi daha uygun fiyatlarda da yüksek beklenti içine girmek hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.

Burun Estetik ameliyatının fiyatı yükseldikçe kişinin beklentisinin artması ve riskinin düşük olmasını umması gayet normaldir.

Yirmi yıllık meslek hayatımda edindiğim tecrübelere dayanarak sizlere şunları söyleyebilirim. Her hekim, her ameliyatında en iyi sonucu elde etmek ister. Ama bu her zaman başarılamayabilir. Çünkü burun estetiği sonucuna iyileşme ve kişi davranışları da etki eder. Bunlar kontrol edilemeyen faktörlerdir. Sorunlar da genellikle bu etkenlerden çıkar.

Burada önemli olan çok nadiren görülse bile (%2-5) bu problemlerin ikinci bir müdahale ile düzeltilebileceğinin bilinmesidir. Bunu bilmek sıkıntılı dönem stresini azaltacaktır.

Burun Estetiği Ameliyat Fiyatları Kişiye Özeldir

Burun Estetiği Fiyatları, diğer bütün estetik operasyonlarda olduğu gibi kişiye özeldir. Bu yüzden Burun Ameliyatları Fiyatları hastaya, doktora ve hastaneye göre değişir. Burun Estetiği Fiyatlarında görülen bu değişkenlik kafa karışılığına neden olabilir. Burun estetiği fiyatı ne olursa olsun; sonuçtan önce Burun Ameliyatı Ücreti üzerine yoğunlaşmanın olayın değerini ve ciddiyetini anlamamak olduğunu düşünüyorum. Şüphesiz bir şeyi alırken fiyat bir seçim kriteri olabilir ve en iyi ve en kaliteli hizmeti almak herkesin en doğal hakkıdır. Şundan hiç endişe etmeyin; gerek burun estetiği olsun, gerek burun ameliyatı olsun, ister az ister çok ne kadar ve kaç para ödemiş olursanız olun doktorunuz sizin için en iyisini yapmaya çalışacaktır. Ama çok düşük fiyatlara yüksek beklenti içine girmek hayal kırıklığı ile sonuçlanabileceği gibi çok yüksek burun ameliyatı veya estetiği fiyatları da her zaman en iyi sonucu sağlayacağı anlamına gelmemektedir.

Burun estetiği ve ameliyatının maliyeti, doktorun ofisinin yerine, ameliyat yaptığı hastaneye ödediği ücrete, personel giderine, vergilere ve kullanılan malzemelere göre farklılık gösteririr. Bir de doktorun, daha önce yaptığı burun ameliyatı sayısı, ikinci ameliyat riski, burun ameliyatlarından aldığı sonuçlar ve talep yoğunluğu burun estetiği ve burun ameliyatı fiyatları üzerine etkilidir. Her işte olduğu gibi insanlar yaptığı işin tam karşılığını aldığına inandığı zaman ücretin bir önemi olmaz.

Burun Estetiği olmuş bir insan; sabah rahat bir burun solunumu sonucu dinleminiş olarak uyanıp aynaya daha uzun ve mutlu bakıyorsa, doktor kontrole gelen burun estetiği hastasının yüzündeki yaşam enerjisinden kendi payına düşeni alıyorsa, ne estetik burun ameliyatı için kaç para ödendiğinin bir önemi olur ne de burun ameliyatı fiyatı kaç liradır hatırlanır. Kimse beğenmediği birşeyin fiyatını sormaz bile.

Burun ameliyatı estetiği için ofisime başvuran insanların sorunlarına en iyi en uygun burun estetiği fiyatlarını sunmaya çalışıyorum. En uygun burun ameliyatı fiyatı, en ucuz burun estetiği olmak anlamına gelmediği gibi en pahalı burun estetiği fiyatları da en iyi sonucu veren burun ameliyatı anlamına gelmez. Burun estetiği fiyatını belirlerlemede; ameliyat edilecek burnun daha önce burun ameliyatı olması, burun darbesi geçmişi, burunda solunum probleminin olması, burun yüz orantısı bozuk olması vb kriterler etkilidir.

Burun estetiği ameliyatlarının fiyatının ne kadar olduğunu tam sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek ve daha iyi bilgi verebilmek için ofis ortamında burnun fizik muayenesi gereklidir. Muayeneye gelemeyecek iseniz burun ön değerlendirmesi için burun solunum problemi varsa ve daha önce burun ameliyatı olmuş iseniz belirterek burun fotoğraflarınızı analiz için bize gönderebilirsiniz.

Böylece burun resimleri incelenerek burun estetiği ve burun fiyatı için bir öndeğerlendirme yapılabilir.

Eğer muayene gelemeyecek kadar uzak veya yoğun iseniz; daha önce burun ameliyatı olduysanız belirterek ve burnunuzdan şikayetlerinizi açıklayarak aşağıdaki bağlantıyla burun resimlerinizi bize gönderebilirsiniz.


Burun estetiği olmak istiyorsanız!

Burun resimlerinizi ÖNDEN ve YANDAN aşağıdaki iletişim butonu yolu ile bize göndererek ameliyat sonrası nasıl bir burun ve yüz görüntünüz olacağını görebilirsiniz.

 BURUN RESMİ GÖNDER ► 


Biz de burun tasarımlarınızı yaparak ameliyat sonu burnunuzun ve yüz görüntünüzün nasıl olabileceğini gösteren burun resimlerinizi size geri gönderelim. Böylece burun ameliyatı olmadan seçme ve vazgeçme şansınız olsun.

Başarılı olursa sizi hayat boyu mutlu edecek ve iyi olmazsa da üzecek bir olayı maddi olarak değerlendirmek zor olsa gerek. Aslında burun estetiği ameliyatlarını fiyatlandıran estetik burun doktorları gibi görünse de son kararı veren burun estetiği olacak insanlardır. Bunun en önemli belirleyicisi de burun estetiği olmak isteyen  sizlersiniz.

Kararınızın hayatına güzellikler katması dileğiyle...

Op. Dr. İSMAİL BAYRAM

Online Randevu

Hızlıca online randevu alarak tüm işlemlerinizi daha hızlı tamamlayabilirsiniz...

Randevu Al
Image Description
0532 301 1737